top of page
Unknown Track - Unknown Artist
00:00 / 00:00

Karolien D'Hondt

Zakenvoerster van Biokapper Lillith sinds 2008.

Na 20 jaar ervaring als kapster kom ik maar tot 1 conclusie; Schoonheid zit van BINNEN en van BUITEN. Het is mijn roeping om u innerlijk en uiterlijk bewust op elkaar af te (leren) stemmen.

Samen een goed kapsel creëren dat bij u past, aan uw behoeften voldoet en aangepast is aan uw budget. U kan rekenen op mijn ervaring en vakkundigheid. De sfeer, muziek, thee, hemelse geuren van kruiden en oliën, het interieur en het NU dragen zeker ook bij. Al uw zintuigen worden bekoord.

Mijn specialiteit is het haar gezond maken, gecombineerd met een gemakkelijk mooi kapsel.

Om dit te bekomen spelen er meerdere factoren een rol, denk aan niet chemisch kleuren, keuze van producten, was en brush gewoontes, voeding, beweging, stress, ziekte, medicatie, erfelijkheid.. 

Al van kind af verdiep ik me vanuit intrinsiek interesse in het menselijk gedrag, emoties en mentale aspecten wat geleid heeft tot veel kennis en inzicht die ik graag met u deel om u volledig (Holistisch) te kunnen helpen.

Mensen helpen is mijn drijfkracht, mijn roeping.

Opleidingen

- Basis school De Wingerd (Steiner)

- 5 jaar Kappersschool Sisso 2 Deurne

- Opleiding Plantenkleuringen van Oliebe, Hairborist en Roldolph&Co.

- Management & aromatherapie.

- Huid en haar aandoeningen voor kappers.(Bekeken vanuit de natuurgeneeskunde. Door Annie Kok          van Haarvriendelijk)

- Nascholing Natuurlijke ingrediënten (bij Annie Kok, Haarvriendelijk

- Kleur en Stijl consulente

- Regentaat Lichamelijke opvoeding (Hoge school, Antwerpen.)

- Geweldloze communicatie (Assistent, bij Bla-Bla-Bla)

- Outdoor sport en teambuilding (Durbuy Adventure, L.P.M, Zip-Wire en Allround sport)

- Reisleidster bij Thomas Cook

- Werk ervaring bij kapsalons: Hairstudio Difference, De Hippe Snit, Kapsalon New trend, Kapsalon Altoni, 1 jaar in het buitenland,...

Inspiratie:

Het leven zelf! De natuur, P. R. I. , Bewustwording, liefde (en dus ook angst want angst is ook liefde, liefde om jezelf te beschermen), Vera Helleman (emotie coach), Geweldloze communicatie, gezond boeren verstand, creativiteit, muziek, humor,...

Boeken: De waarheid van de cosmetica van Rita Stiens. (Over ingrediënten.) De aardskinderen, Celestijnse belofte, ongewoon gesprek met 'god',Antroposofie, boeken van Jan Geurts, Patronen doorbreken, Eckhart Tolle, Innerlijk kind, Ingeborg Bosch over trauma, Aroma therapie, geneeskrachtige planten

                                                    *Het geheel in balans* 

bottom of page